Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Nylansering av Guldkanten - rabatter i alla lägen

Från den 1 december startar vi upp med nya rejäla Guldkantsrabatter till dig som bor hos oss - från det lokala näringslivet! Erbjudandena sträcker sig ända fram till den 31 augusti för att du ska hinna ta del av dem, när det passar dig.

Nu tar vi ett nytt grepp med större rabatter och långsiktiga samarbeten som gäller till den 31 augusti nästa år, men det är ju inte så dumt att passa på att köpa julklappar till finfina priser!

I startfältet hittar du träning, hälsa och välmående med kanonerbjudanden från Nordic Wellness, SannYoga och Kiropraktorkliniken. Hos Hellmanska Gården köper du termomuggar till ett fantastiskt pris, snygga är de i vit keramik som håller din dryck varm längre i vinter.

Ett annat julkappstips är det stora utbudet av mobilskal och skärmskydd som finns hos Swelion.

Vill du hitta på något kul är söndagsbowling ett hett tips till mycket bra pris för dig och ditt sällskap, och tar du en fikapaus på stan och köper något gott att äta hos Wayne´s Coffee bjuds du på kaffe eller te. 

Hela året, men inte minst till jul, är det också kul att vara snygg i håret. Riktigt mycket pengar tjänar du på rabatten som Nikita Hair erbjuder. Det vore nästan synd att låta bli.