Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Pressmeddelanden

Pressmeddelande: Betala bara för det vatten du förbrukar. Då sparar du både pengar och naturresurser. Det är något som de flesta hyresgäster ser som positivt och därför räknar Nyköpingshem med att den förändring som snart införs i till att börja med cirka 200 lägenheter välkomnas med öppna armar.

Pressmeddelande: 5,30 procents hyreshöjning för majoriteten av Nyköpingshems hyresgäster. Det är vad förhandlingen med Hyresgästföreningen landat i. En nivå som parterna enats om för hyresgästernas skull, av hänsyn till de tuffa tider som råder. Höjningen träder i kraft den 1 april 2024.

Pressmeddelande: 4,78 procent blir den generella hyreshöjning från 1 juni 2023 för Nyköpingshems hyresgäster som betalar varmhyra. För hyresgästerna med kallhyra blir höjningen 2,90 procent. Det står klart efter att förhandlingarna mellan bostadsbolaget och Nyköpingshem avslutats.

Pressmeddelande: Under ett år har hushåll i Sörmland, och över hela Sverige, deltagit i Minimimeringsmästarna - en tävling för hushåll som vill minska sitt avfalls- och klimatavtryck och leva mer hållbart. Den 16 oktober utsågs vinnaren i finalen som direktsändes från Nyköping.

Pressmeddelande: Alla har rätt till en trygg hemmiljö. Kvinnor, män och barn. Det är utgångspunkten för den extrasatsning som styrelsen för Nyköpingshem beslutat om för att stärka personalens möjligheter att visa civilkurage och omtanke om hyresgästerna.

Pressmeddelande: Hyresgäster tog eget initiativ till ett rökfritt boende för att få en trivsammare boendemiljö.

Ny ordförande

Pressmeddelande: Nu är det klart vem som blir ny ordförande för Nyköpingshem AB.

Pressmeddelande: Nyköpingshem stöttar näringslivet för att behålla den lokala handeln och startar upp ett samarbete som även gynnar hyresgästerna.

Pressmeddelande: 25 juni startar uthyrningen av de 29 nybyggda lägenheterna i kvarteret Åkroken.