Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Vi är Nyköpingshem

För 12 000 Nyköpingsbor är våra 4 000 lägenheter hemma. Det gör oss till Nyköpings största hyresvärd.

Med ett 80-tal engagerade anställda som representerar 30 olika yrken är vi också en arbetsgivare att räkna med.

Tillsammans är vi Nyköpingshem!

Kundvärden Helene sitter i en grå besökssoffa  i kundcnter och visar tapetprover.

På samma villkor

Allmännyttan

Nyköpingshem är ett kommunalt allmännyttigt bostadsbolag där alla har samma möjlighet att köa sig till ett hyreskontrakt. 

Vi drivs på affärsmässiga villkor, men utan enskilt vinstintresse och våra ekonomiska medel ska stanna i företaget. På så sätt säkerställer vi en långsiktig fastighetsförvaltning så att vi kan fortsätta ha attraktiva, ändamålsenliga bostäder - och kan tillföra nya till kommunen.

Nöjda kunder utgör vårt egentliga värde. Genom att kontinuerligt mäta vilka frågor som engagerar dig som bor hos oss behåller vi fokus på åtgärder som utvecklar vår service och produkt.

Som allmännyttigt bostadsbolag med ledande ställning på Nyköpings bostadsmarknad tar vi extra samhällsansvar. Vi samarbetar med andra aktörer med stöttande funktioner för att bidra till ett tryggt och inkluderande samhälle.

Organisation

Ett kommunalt aktiebolag

Nyköpingshem ägs av kommunen och arbetar på uppdrag av den politiska tillsatta bolagsstyrelsen. Högsta tjänsteperson är verkställande direktör. I företagsledningen ingår även operativ verksamhetschef/vice vd, administrativ chef, projektchef samt HR-ansvarig. 

I den operativa ledningsgruppen ingår chefer för kundcenter, förvaltningsområden, drift - och fastighetsservice.

Bokslut

Här kan du ta del av de senaste rapporterna.