Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Nya företag som ger Guldkantsrabatt

Spana in de nya och uppdaterade erbjudandena från lokala företag som Nyköpingshem samabetar med. Vad sägs om 30 procent på matbröd till exempel?

Guldkanten är ett kostnadsfritt förmånskort för Nyköpingshems hyresgäster och med det får du fina rabatter från företag här i Nyköping. Rabatterna gäller under lång tid, minst ett år har du på dig att ta del av dem och under hösten jobbar vi på lite extra för att förnya utbudet.

Nya företag från hösten 2023 är Farmors Glutenfria Bageri som bjuder på 30 procent när du köper matbröd. Fikar och köper "vanligt" bröd gör du till 10 procents rabatt på Kumlins konditori. En fin krukväxt får du med dig hem med 20 procents rabatt om du köper den på Alfredssons Blommor.

30 procents rabatt på en valfri vara ur Cerveras stora sortiment är verkligen inte fy skam. Och skön klassisk ansiktsbehandling och färgning av bryn och fransar 20 procent billigare är en riktigt fin rabatt som Skönhetscenter By Lovisa erbjuder.

Bland våra återkommande samarbetspartners har Swelion uppdaterat sitt erbjudande till 10 procents rabatt på alla reparationer av Iphone - ett smart hållbarhetstänk för både miljö och ekonomi. SannYoga har uppdaterat sitt erbjudande till ett gratis prova-på-pass i Slings/fascia.

Du har fortfarande möjlighet att äta gott på Kickis Terrass och få förrätt eller efterrätt på köpet, och det oslagbara erbjudandet att träna med årskort på Nordic Wellness och tjäna nästan en tusenlapp på avgiften är kvar! Du får också fortsätta att bowla på Rosvalla på söndagar till 30 procents rabatt på priset.