Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Vi vårdar & utvecklar

Helt, rent, tryggt och snyggt är ledorden för vår fastighetsförvaltning. Vi tar väl hand om våra hus och omgivningar så att du bor bra hos oss  - hela livet.

Vi ser också till att skapa möjligheter för att nya hus byggs, så att fler får möjlighet att bo i hyresrätt i Nyköping, nu eller i framtiden.

Flygfoto över Centrum Väster med kvarteret Åkroken och Nyköpingshus.

Med tiden behöver alla hus underhåll

100 lägenheter renoveras varje år

40 år. Det är ett vanligt intervall för större renoveringar där kök, badrum och stammar för el, värme, vatten och avlopp rustas. Ibland kan det behöva göras tidigare, ibland kan det dröja längre. Men förr eller senare är det dags och då är vår kommunikation med dig som bor i husen värdefull för att renoveringstiden ska bli så smidig som möjligt för alla parter.

Vår ambition är att hålla en renoveringstakt på omkring 100 lägenheter per år.

Vi bygger fler hyresrätter

En inkluderande bostadsmarknad

Hyresrätten är en flexibel boendeform för olika lägen i livet. När Nyköping växer bidrar Nyköpingshem till mångfalden i utbudet gav bostäder genom att bygga hyreslägenheter som förmedlas genom bostadskön. Det ger alla samma chans till en nyproducerad bostad.

Byggtakten anpassar vi efter konjunkturen och är lyhörda för den efterfrågan som finns. Att skapa möjligheter att bygga i bra lägen är en av våra prioriterade uppgifter.