Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Aktuellt

Här kan du läsa nyheter och pressmeddelanden om aktiviteter och annat som är på gång hos oss.

Under påskhelgen håller kundcenter stängt från klockan 13 på skärtorsdagen och öppnar igen tisdagen den 2 april!

Pressmeddelande: 5,30 procents hyreshöjning för majoriteten av Nyköpingshems hyresgäster. Det är vad förhandlingen med Hyresgästföreningen landat i. En nivå som parterna enats om för hyresgästernas skull, av hänsyn till de tuffa tider som råder. Höjningen träder i kraft den 1 april 2024.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Så resonerar vi när det gäller hur vi fördelar Nyköpingshems sponsringsmedel och här är de verksamheter som vi samarbetar med under 2024 - och dessutom gör något kul tillsammans med!

Lindebergska huset, 1700-talsbyggnaden på Västra Trädgårdsgatan, är Nyköpingshems äldsta fastighet och där huserar bland annat frisören Asal och familjen Wendel-Nord. Vi har hälsat på i frisörsalongen och hemma i paradvåningen, som är något alldeles extra! I det här numret får du också bekanta dig med vår rockiga fastighetsarbetare Håkan, som bytte kneg när bakande gav för lite deg.

Imorgon, 7 december, ställs behållare för klädinsamling ut vid 14 av Nyköpingshems miljöhus. Det är ytterligare något som underlättar för våra hyresgäster att leva hållbart.

Just nu pågår ett omfattande elmätarbyte i Nyköping och hela Sverige. När bytet görs i fastigheten som du bor i blir det strömavbrott i 30 minuter - ta därför reda på om det är orsaken innan du ringer ut jouren.

1 2 3 4 5