Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Aktuellt

Här kan du läsa nyheter och pressmeddelanden om aktiviteter och annat som är på gång hos oss.

Just nu pågår ett omfattande elmätarbyte i Nyköping och hela Sverige. När bytet görs i fastigheten som du bor i blir det strömavbrott i 30 minuter - ta därför reda på om det är orsaken innan du ringer ut jouren.

I höst har den uppskattade utbildningen i hur en lägenhet ska tas om hand startat upp igen efter pandemiuppehållet.

Spana in de nya och uppdaterade erbjudandena från lokala företag som Nyköpingshem samabetar med. Vad sägs om 30 procent på matbröd till exempel?

Hösten är här och det betyder att värmesystemen får jobba hårt för att hänga med i väderväxlingarna. Vad är okej och när ska vi komma och justera något? Läs vidare innan du felanmäler att det är kallt inne!

På torsdag, den 5 oktober, går startskottet för uthyrningen av ett flertal lägenheter med 1 och 2 rum och kök eller kokvrå på Stationsvägen 7 i Tystberga. Just nu renoveras de till riktigt fint skick. Ta chansen att flytta in i ett fräscht och bekvämt boende!

Torsdagen den 31 augusti lägger vi ut de nyrenoverade radhusen på Kamomillgången på Arnö Långsätter för uthyrning. Ta chansen att anmäla ditt intresse om du vill flytta in i ett fräscht, bekvämt och barnbra boende i början av nästa år!

1 2 3 4 5