Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Nyheter

Under påskhelgen håller kundcenter stängt från klockan 13 på skärtorsdagen och öppnar igen tisdagen den 2 april!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Så resonerar vi när det gäller hur vi fördelar Nyköpingshems sponsringsmedel och här är de verksamheter som vi samarbetar med under 2024 - och dessutom gör något kul tillsammans med!

Lindebergska huset, 1700-talsbyggnaden på Västra Trädgårdsgatan, är Nyköpingshems äldsta fastighet och där huserar bland annat frisören Asal och familjen Wendel-Nord. Vi har hälsat på i frisörsalongen och hemma i paradvåningen, som är något alldeles extra! I det här numret får du också bekanta dig med vår rockiga fastighetsarbetare Håkan, som bytte kneg när bakande gav för lite deg.

Imorgon, 7 december, ställs behållare för klädinsamling ut vid 14 av Nyköpingshems miljöhus. Det är ytterligare något som underlättar för våra hyresgäster att leva hållbart.

Just nu pågår ett omfattande elmätarbyte i Nyköping och hela Sverige. När bytet görs i fastigheten som du bor i blir det strömavbrott i 30 minuter - ta därför reda på om det är orsaken innan du ringer ut jouren.

I höst har den uppskattade utbildningen i hur en lägenhet ska tas om hand startat upp igen efter pandemiuppehållet.

Spana in de nya och uppdaterade erbjudandena från lokala företag som Nyköpingshem samabetar med. Vad sägs om 30 procent på matbröd till exempel?

Hösten är här och det betyder att värmesystemen får jobba hårt för att hänga med i väderväxlingarna. Vad är okej och när ska vi komma och justera något? Läs vidare innan du felanmäler att det är kallt inne!

På torsdag, den 5 oktober, går startskottet för uthyrningen av ett flertal lägenheter med 1 och 2 rum och kök eller kokvrå på Stationsvägen 7 i Tystberga. Just nu renoveras de till riktigt fint skick. Ta chansen att flytta in i ett fräscht och bekvämt boende!

Torsdagen den 31 augusti lägger vi ut de nyrenoverade radhusen på Kamomillgången på Arnö Långsätter för uthyrning. Ta chansen att anmäla ditt intresse om du vill flytta in i ett fräscht, bekvämt och barnbra boende i början av nästa år!

Under sommaren har kundcenter öppet på förmiddagarna, och begränsade möjligheter att handlägga direktbyten och förturer.

Den 24 april 2023 hölls årsstämma i Nyköpingshem AB. Ägaren representerades av Urban Granström och bolagsstyrelsen för den nya mandatperioden valdes.

Våren har låtit vänta på sig men nu är sandupptagningen på gång i alla våra områden!

1 2 3