Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Nyheter

Just nu pågår ett omfattande elmätarbyte i Nyköping och hela Sverige. När bytet görs i fastigheten som du bor i blir det strömavbrott i 30 minuter - ta därför reda på om det är orsaken innan du ringer ut jouren.

I höst har den uppskattade utbildningen i hur en lägenhet ska tas om hand startat upp igen efter pandemiuppehållet.

Spana in de nya och uppdaterade erbjudandena från lokala företag som Nyköpingshem samabetar med. Vad sägs om 30 procent på matbröd till exempel?

Hösten är här och det betyder att värmesystemen får jobba hårt för att hänga med i väderväxlingarna. Vad är okej och när ska vi komma och justera något? Läs vidare innan du felanmäler att det är kallt inne!

På torsdag, den 5 oktober, går startskottet för uthyrningen av ett flertal lägenheter med 1 och 2 rum och kök eller kokvrå på Stationsvägen 7 i Tystberga. Just nu renoveras de till riktigt fint skick. Ta chansen att flytta in i ett fräscht och bekvämt boende!

Torsdagen den 31 augusti lägger vi ut de nyrenoverade radhusen på Kamomillgången på Arnö Långsätter för uthyrning. Ta chansen att anmäla ditt intresse om du vill flytta in i ett fräscht, bekvämt och barnbra boende i början av nästa år!

Under sommaren har kundcenter öppet på förmiddagarna, och begränsade möjligheter att handlägga direktbyten och förturer.

Den 24 april 2023 hölls årsstämma i Nyköpingshem AB. Ägaren representerades av Urban Granström och bolagsstyrelsen för den nya mandatperioden valdes.

Våren har låtit vänta på sig men nu är sandupptagningen på gång i alla våra områden!

Den 18-19 mars är Nyköpingshem med på Bomässan på Rosvalla. På temat "Välkommen hem!" har vi byggt en cafémonter där det bjuds på trevliga samtal om hur det är att bo hos oss, och det kanske allra hemtrevligaste som finns - kaffe och kanelbulle. 

Kickis Terrass har blivit vår restaurangpartner och har ett generöst erbjudande: valfri förrätt eller dessert på köpet när du beställer från à la carte-menyn - det kallar vi en riktig guldkant!

1 2 3