Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Nu hyr vi ut helrenoverat i Tystberga

På torsdag, den 5 oktober, går startskottet för uthyrningen av ett flertal lägenheter med 1 och 2 rum och kök eller kokvrå på Stationsvägen 7 i Tystberga. Just nu renoveras de till riktigt fint skick. Ta chansen att flytta in i ett fräscht och bekvämt boende!

Nyrenoverat

På Stationsvägen 7 i Tystberga råder det full aktivitet. Huset från 70-talet genomgår en omfattande renovering, både in- och utvändigt. Vatten-, avlopps- och elledningar liksom yttertak och fönster byts ut. Fasaden tilläggsisoleras och putsas om. I kombination med nya fönster och ny ventilation med energiåtervinning blir det ett energieffektivt hus som får en synlig uppfräschning.

Inne

Allra mest spännande är ändå det som görs med lägenheterna. De är i grunden generösa och välplanerade med stora balkonger. Nu förses de med nya snygga och praktiska kök och badrum, och de lägenheter som blir hyreslediga får nya golv och tapeter i alla rum. I hallen finns en multimediacentral som är ansluten till det öppna nätet. Här finns även jordfelsbrytare och automatsäkringar.  

Köken

Det blir helt ny inredning och nya vitvaror i kök och kokvrår. Lägenheter med kök får två enheter med kyl och frys, och är förberedda för egen golvdiskmaskin för dig som vill ha det. Lägenheterna med kokvrå får en kombinerad kyl och frys och här är det förberett för bänkdiskmaskin.

Badrummen

Badrumsinredningen blir ny och väggarna kläs med kakel och golven med klinker. En handdukstork kopplad till värmesystemet sätts upp och det går bra att ha egen tvätt­maskin och torktumlare i badrummen.

Läget

Tystberga är det lilla samhället med den stora sammanhållningen grannar emellan, strax intill E4 och 20 minuters bilväg till Nyköping. Pendlarvänligt eller helt enkelt en plats för lugn och ro. Stationsvägens läge kan verkligen kallas bekvämt med servicen precis runt hörnet.

Nyligen har macken återvänt, och tvärs över gatan finns Coop som utanför sina bemannade öppettider är dygnet-runt-öppet. Pizzeria, restaurang, räddningstjänst, distriktssköterska och församlingshem finns på samma gata och bara ett stenkast bort ligger skolan.

Inflyttning

När är hela härligheten redo för nya hyresgäster då? Jo, du som känner att det här är platsen för dig får flytta in den 1 februari 2024.

Den 5 oktober publiceras de lediga lägenheterna här på hemsidan. Då kan du se ytorna, planlösningen och hyresnivån. Eftersom renoveringen pågår under tiden som uthyrningen pågår kommer visningar inte att vara möjliga. Men vi kan intyga att det här blir top notch!