Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök
Vy över Malmvägen och Bråviken.

Nävekvarn

Kör sakta - för här är så vackert! Så står det vid infarten till Nävekvarn, ett idylliskt bruksamhälle vid Bråvikens strand, ett par mil från Nyköping.

Skärgård & service

Med friluftsliv inpå knuten

Nävekvarn ligger vackert alldeles vid havet, 2,5 mil och cirka 30 minuters bilresa från Nyköpings centrum. Det är en liten bruksort med spår från en svunnen tid då Näfveqvarns bruk var i drift. På sommaren hittar många turister hit och hamnen med gästhamn, camping, restaurang och Folkets park är en naturlig samlingspunkt. 

Här finns mycket för dig som gillar hav och natur. Hyr du en båtplats i småbåtshamnen är du redan mitt i skärgården. Runt Nävekvarn finns också stora skogs- och kulturområden att ströva runt i. 

Även om Nävekvarn ligger en bit från både Nyköping och Oxelösund kan samhället erbjuda en relativt bred service. Här finns bensinstation och sjömack och en livsmedelsaffär som är ombud för Posten, Systembolaget och Apoteket. Sörmlandstrafiken kör regelbundet sträckan in till Nyköping.

I Nävekvarn har vi stamrenoverade lägenheter med ett till fyra rum och kök. Här finns även  seniorlägenheter i enplansradhus.

På de här adresserna finns våra bostäder

  • Biblioteksvägen 2-4
  • Malmvägen 3-9
  • Nyköpingsvägen 16-48 - seniorlägenheter, enplansradhus med två till tre rum och kök.