Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Chans på sprillans fräscha radhus i Arnö!

Torsdagen den 12 september börjar vi uthyrningen av de totalrenoverade radhusen om fyra rum och kök på Sellerigången. Ett radhus läggs ut i listan, men det finns fler lediga. Husen fördelas utifrån köpoäng, och den med flest sparade poäng får välja sitt läge först. 

Just nu pågår som bäst totalrenoveringen av de 16 radhusen på barnvänliga Sellerigången i Arnö Långsätter. Den 1 februari 2025 ska de stå redo att ta emot sina nya hyresgäster. När allt är klart blir husen som i nyskick från golv till tak, invändigt som utvändigt. Här kommer familjer att bo bra i många år framöver. 

Lägenheterna är på 92 kvadratmeter fördelade på två våningsplan och hyran blir 12 464 kronor/månad.

Så här ser de ut

Entréplanet

Du passerar ditt utvändiga rymliga förråd, öppnar grinden som leder till din insynsskyddade innergård och föreställer dig hur fint det blir att sitta här och ta sitt morgonkaffe. När du stigit in i hallen som har snyggt, tåligt grått klinkergolv, har du den lilla gästtoaletten i direkt anslutning, väldigt praktiskt. Trappan till övervåningen har du rakt framför dig, men du vill kika på hur köket och sällskapsytorna ser ut innan du går upp. 

I köket är det ljust och välplanerat. Borta är det trånga korridorköket, istället har planlösningen öppnats upp och en bardisk avgränsar mot matplatsen och vardagsrummet. Köksluckorna är släta vita, bänkarna betonggrå. En induktionshäll gör matlagningen effektivare och det finns gott om plats för familjens matvaror i de stora kyl- och frysskåpen. Troligtvis vill du ha det bekvämt med diskmaskin, så anslutningen är förberedd om du vill ta med dig en egen.

De sociala öppna ytorna på entréplanet har ekparkett på golvet och vita väggar. Från vardagsrummet leder en altandörr ut till ett stort trädäck, redo att inredas för det sköna hemmautelivet.

 

Övervåningen

Den vitmålade öppna trappan tar dig upp till övervåningen där de tre sovrummen är samlade. Här finns ett rymligt rum med utgång till en balkong som sträcker sig utmed hela husets bredd, samt två mindre rum och en klädkammare. Rummen kompletteras av ett väl tilltaget familjebadrum med kaklade väggar och grått plastgolv, ett fint utrymme med dusch och handdukstork. Badrummet har gott om ytor för förvaring och en arbetsbänk som du kan installera egen tvättmaskin och torktumlare under om du vill. Du kommer också att ha tillgång till en gemensam nyrenoverad tvättstuga för området som ligger lättillgänglig i markplan och har tre tvättmaskiner, två torktumlare samt ett torkskåp. 

På övervåningen ligger ljusgrått laminatgolv och väggarna är målade i ljusa milda nyanser. 

Som hyresgäst på Sellerigången får du ett parkeringstillstånd per hushåll, vilket ger dig rätt att nyttja våra parkeringsplatser. Möjlighet finns också att ställa sig i kö för plats i garagelänga.

 

Något för dig?

Vi har ett flertal av de här radhusen att erbjuda dig som står i vår bostadskö. Torsdagen den 12 september publiceras ett av dem bland våra lediga lägenheter, men vi har alltså fler. Annonsen ligger ute i två veckor.

Du som är intresserad av ett radhus på Sellerigången anmäler ditt intresse här på hemsidan. Därefter kontaktar våra uthyrare de intresserade i tur och ordning utifrån antal köpoäng. Den som samlat flest poäng får först välja vilket av radhusen som önskas, och så vidare.

Har du frågor? Hör av dig till kundcenter!

 

Välkommen till ditt nya Nyköpingshem!